Acél pántszalag 16×0,5 mm

További információk

Kiszerelés:

1 tekercs/csomag, körülbelül 1 tekercs 23-25 kg.
Az ár kg-ra értendő.

Az acél pántszalag a legrégebbi és legnagyobb szakító szilárdságú termék a pántolástechnikában. Rakatok rögzítésére és biztosítására használatos főként a fém, üveg és faiparban. Kiválóan alkalmazható olyan esetekben, amikor a csomagolni kívánt termékeknek magas a hőmérséklete, vagy a pántolás után hőkezelésen esnek át, nagy szakítószilárdságra, illetve az éleken merev rögzítésre van szükség. Ezekben az esetekben a műanyag pántolószalag nem, vagy csak kiegészítő elemekkel alkalmazható.

788 Ft - Nettó
1 001 Ft - Bruttó

Mennyiség

Termék leírás

Felhasználás: Az acél pántszalag használható kézi (manuális vagy pneumatikus) vagy automata gépekkel. A zárás történhet fém pánthüvellyel vagy pánthüvely nélkül.

Típusok: “Kezeletlen” pántszalag 400 N/mm2 szakítószilárdsággal, normál “Regular Duty” kezelt pántszalag 800 N/mm2 szakítószilárdsággal és “High Tensile” nagy szakítószilárdságú pántszalag 950 N/mm2 feletti értékkel.

Méretek: Szélesség 9mm-32mm között, vastagság 0.4mm-1.2mm.

Kiszerelés: Ribbon vagy Oscillált kiszerelés. Ribbon típusnál a pántszalag egy sorban van tekercselve, ezért a tekercs szélessége megegyezik a pántszalag szélességével. Oscillált típusnál a tekercselés több soros, a pántszalag 63,5mm széles tekercsekben készül.

Felület: Kezeletlen (szélgörgőzött, olajozott), Kék (hőkezelt és waxolt), Feketén lakozott (hőkezelt, lakkozott), Zinkkel bevont (hőkezelt, zinkkelt). A különböző felületkezelések különböző szintű rozsdásodás elleni védelemmel párosulnak.

Kapcsolódó termékek

Kedves Vásárlónk!

Irodaszer termékeink másik webáruházban érhetőek el, így amennyiben ezek a termékek érdeklik, akkor az az oldal elhagyásával érhetőek el.