Bonus CottonMOP Szett piros – kék – sárga – zöld

További információk

A BONUS EcoMOP XL szett mindent tartalmaz, mely a felmosást könnyed és kellemes élménnyé varázsolja. B181

1 439 Ft - Nettó
1 828 Ft - Bruttó

Mennyiség

Termék leírás

Rávesszük magunkat a nagytakarításra, majd hirtelen kiderül, hogy a felmosáshoz nincs meg minden eszközünk? A BONUS-nál éppen emiatt hiszünk benne, hogy érdemes szettekben gondolkodni. A EcoMOP XL szett egy prémium minőségű összeállítás, melyet elég egyszer beszerezni, és onnantól kezdve biztosak lehetünk benne, hogy minden kellékünk megvan a padlótisztításhoz.

A négy féle, piros, kék, sárga és zöld szín közül választható 11 literes ovális BONUS felmosóvödröt nagy falvastagsága tartóssá, kiegyensúlyozott tömegközpontja pedig stabillá teszi. Az okos kialakítású süllyesztett csavarókosár pedig garantálja a könnyed kicsavarást, így erőkifejtés nélkül dolgozhatunk. A kollekcióhoz a 120 cm-es, szintén négy gyönyörű színű csavaros fejjel ellátott felmosónyél tartozik. Tartós anyagának és okos kialakításának köszönhetően egy igazi klasszikus alapdarab, mely sokáig hű társunk lesz a takarításban.

Az egész szett különlegessége és névadója a EcoMOP XL, mely kiemelkedő nedvszívó képességgel rendelkezik, és a környezetvédelem jegyében újrahasznosított pamutból készült, így a fel nem használt szövet és ruházati termékek új életre kelnek általa. Ezt a csodálatos összeállítást univerzálisan mindenféle padlófelületre használhatjuk. Felmoshatunk vele a konyhában, a fürdőszobában, a nappaliban, de akár kültéren is bevethetjük, a teraszon vagy a bejárati ajtó előtti belépőnél is.

 

Kapcsolódó termékek

Kedves Vásárlónk!

Irodaszer termékeink másik webáruházban érhetőek el, így amennyiben ezek a termékek érdeklik, akkor az az oldal elhagyásával érhetőek el.