Bonus felmosóvödör csavarókosárral 11L

További információk

A csavarókosárral ellátott BONUS 11l-es felmosóvödör magas minőségével a felmosást egy magasabb szintre emeli.

1 016 Ft - Nettó
1 290 Ft - Bruttó

Mennyiség

Termék leírás

Ha nem szeretnénk tovább bajlódni a gyenge, instabil és bosszantóan rövid életű vödrökkel, akkor a BONUS 11l-es felmosóvödör végre a segítségünkre siet. A tervezésnél egyetlen célunk volt: ötvözni a csúcsminőséget a hatékonysággal és a jó ár-érték aránnyal. Ezzel a csavarókosaras vödörrel a felmosás gyűlölt kötelességből igazi élvezetté válik. Nagy falvastagsága tartóssá, kiegyensúlyozott tömegközpontja pedig stabillá teszi.

Annak érdekében, hogy a vizet minél hatékonyabban ki tudjuk csavarni a felmosófejből, a spirálos csavarókosarat megnövelt áteresztő résekkel és csavarodást-gátló bordákkal láttuk el. Az okos kialakítású süllyesztett kosár biztonságossá és könnyeddé teszi a kicsavarást és nem engedi, hogy a vödör felboruljon. A nyél stabil fogásának köszönhetően pedig könnyedén kiönthetjük belőle a 11l vizet. Elég egyszer kipróbálni, és ez a nem mindennapi felmosóvödör hamarosan a mindennapos takarítás elengedhetetlen kellékévé válik majd.

Úgy alakítottuk ki, hogy a HoReCa szegmens követelményeinek is megfeleljen, tehát a háztartások mellett tökéletesen alkalmas a professzionális felhasználók számára is. A terméket a HACCP szabványoknak megfelelően színkódokkal is elláttuk, így a fényes műanyag felületen tündöklő 4 féle kellemes színből – a sárga, kék, zöld és piros változat – minden helyiségbe jut.


Öko-tipp

A felmosóvödörbe mindig annyi vizet engedjünk, amennyi éppen el nem éri a csavarókosarat. Ez azért fontos, mert így maximálisan ki tudjuk kihasználni a vödör űrtartalmát, és kevesebbszer kell cserélni a vizet.

Négyszínű takarítás

A termék négy színben is elérhető, így adott feladatokra külön színeket határozhatunk meg.

B082 – kék, B099 – zöld, B105 – citromsárga, B186 – piros, B792 – rózsaszín

Kapcsolódó termékek

Kedves Vásárlónk!

Irodaszer termékeink másik webáruházban érhetőek el, így amennyiben ezek a termékek érdeklik, akkor az az oldal elhagyásával érhetőek el.