Bonus MicroMOP SOFT Szett

További információk

Az extra-kíméletes BONUS+ MicroMOP Soft szett. B641

2 519 Ft - Nettó
3 199 Ft - Bruttó

Mennyiség

Termék leírás

Ha otthonunk tele van olyan sima és érzékeny padlóburkolattal, ami nem tűri a bővizes felmosást, akkor pontosan tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy a megfelelő felmosószettet használjuk. A túl sok víz akár károsíthatja is a felületet, így érdemes alaposan utánajárni annak, hogy milyen felmosókellékek alkalmasak a tisztítására. Szerencsére itt a BONUS-nál mindezt már megtettük, ezért készült a MicroMOP Soft szett, mely pihe-puha kényeztetést és hatékony koszeltávolítást jelent a beltéri padlók számára. A kollekció kulcsdarabja a BONUS+ MicroMOP Soft felmosófej. Hatalmas nedvszívó képessége miatt szinte alig hagy maga után vizet, így már semmi sem tarthat minket vissza attól, hogy a parkettát csillogóvá varázsoljuk. Finom, sodort, 100% prémium minőségű mikroszálakból alkottuk meg, így tökéletes választás sima fa felületekre, csempékre, járólapra és PVC-re.

A vízmennyiséget csak a padlófelületen minimalizáltuk, a vödörben nem, így a MicroMOP Soft szett része a 11 literes prémium felmosóvödör. A víz könnyű kiöntéséről az ergonomikus kialakítás gondoskodik, a spirálos csavarókosár szintén hozzájárul a jó vízkezeléshez: okos kialakításának köszönhetően erőkifejtés nélkül szabadulhatunk meg a felmosófej által felszívott víztől.

A webshopban rendelt MicroMOP Soft szett része a színben passzoló, három elemből álló 120 cm-es többrészes felmosónyél. Nem webshopos rendelés esetél (partnereink részére) a szetthez 130cm-es BONUS Alukróm felmosónyél tartozik.

Öko tipp: Az érzékeny padlófelületek felmosása előtt érdemes felporszívózni vagy felsöpörni, így nem kell többször végig húznunk a nyirkos mopot a kosz felszedése érdekében. A parketta fényének megóvásáért kerüljük a maró, savas hatású tisztítószereket.

Kapcsolódó termékek

Kedves Vásárlónk!

Irodaszer termékeink másik webáruházban érhetőek el, így amennyiben ezek a termékek érdeklik, akkor az az oldal elhagyásával érhetőek el.