Bonus SupraMOP Szett

További információk

A BONUS+ SupraMOP szettet kifejezetten az érdesebb, kültéri felületek felmosására álmodták meg. B272

2 144 Ft - Nettó
2 723 Ft - Bruttó

Mennyiség

Termék leírás

Eljön az idő, amikor már nem halogathatjuk tovább a kültéri felmosást. Általában ilyenkor derül ki, hogy a beltérre alkalmazott mopot és a többi kelléket nem szívesen tennénk tönkre a durvább felületeken. A BONUS+ SupraMOP szettet azért hoztuk létre, hogy fel legyünk készülve az ilyen helyzetekre és külön erre a célra létrehozott strapabíró felszereléssel vágjunk neki a lépcső, a terasz, a térkő, a beton vagy a garázs felmosásának.

Ez a dekoratív szett egy rendkívül erős trióból áll: az extra tartós kivitelben készült BONUS 18l-es felmosóvödör nagy űrtartalma garantálja, hogy nem kell pár négyzetméterenként vizet cserélni, a megnövelt falvastagság és a kiegyensúlyozott tömegközpont pedig stabilitást ad. A vödör piros-fekete színe rendkívül dekoratív megjelenést biztosít, így használat után nem kell a pince mélyére száműznünk. A szett hatékonyságához a különösen hosszú, 130 cm-es BONUS Alukróm felmosó nyél is nagyban hozzájárul. Segítségével tökéletesen elérhetjük a távolabbi helyeket, ráadásul használat közben stabil fogást biztosít.

A kollekció lelke a BONUS+ SupraMOP felmosófej, melyet kifejezetten a durvább, érdesebb felületek hatékony felmosására fejlesztettünk. Titka a vastag szálakban rejlik, melyek garantáltan nem szöszölnek az intenzív igénybevétel során sem. Ráadásul óriási nedvszívó képességgel rendelkeznek, ami rendkívül praktikus, ha nagyobb, durvább felületeken szeretnénk felitatni a folyadékot.

Öko tipp: A kültéri felmosásnál az agresszív, szintetikus vegyszerek helyett használjunk natúr anyagokat, mint az ecet, a citrom vagy pár csepp folyékony mosódió. Ezáltal megakadályozzuk, hogy a talajba méreganyagok szivárogjanak.

Kapcsolódó termékek

Kedves Vásárlónk!

Irodaszer termékeink másik webáruházban érhetőek el, így amennyiben ezek a termékek érdeklik, akkor az az oldal elhagyásával érhetőek el.