Brado Club fertőtlenítő mosógél 1L Univerzális

További információk

Kiszerelés:

1 l

1 210 Ft - Nettó
1 537 Ft - Bruttó

Mennyiség

Termék leírás

Alacsony, akár 30°C-on is hatékony fertőtlenítő hatással bíró koncentrált formula. Kiválóan tisztít, fertőtlenít, szagtalanít, miközben a színekhez kíméletes. Klórmentes készítmény.

Alkalmazási terület: Kézi és gépi mosáshoz egyaránt alkalmas koncentrált mosógél, alacsony hőmérsékleten is hatékony fertőtlenítő hatással. Ajánlott általános és sportruházat valamint baba- és gyermekruhák, ágyneműk mosására, szagtalanítására. Szagtalanít, fertőtlenít, tisztít, kíméli a színeket. Már 30°C-on hatékony.

Formuláció: Felhasználásra kész folyadék.

Felhasználói kör: Lakossági.

Hatásspektrum: Baktericid, fungicid.

Használati utasítás, alkalmazási paraméterek: Kézi mosáshoz: tegyen másfél kupak mosószert (kb. 55ml) 5liter vízhez, majd áztassa a ruhákat 30 percig. Áztatás után mossa, majd öblítse ki a ruhákat. Gépi mosáshoz: egy teljes töltet mosáshoz tegyen két teli kupak mosószert (kb. 75ml), majd indítsa el a mosást. A fertőtlenítő hatás eléréséhez legalább 30 perces mosást válasszon.

Biocid hatóanyagok: Benzalkónium-klorid 4,0% (CAS: 68424-85-1); Didecildimetil-ammónium klorid 1,0% (CAS: 7173-51-5).

OTH/NNK engedélyszám: 28015-3/2018/KJFFO

Kapcsolódó termékek

Kedves Vásárlónk!

Irodaszer termékeink másik webáruházban érhetőek el, így amennyiben ezek a termékek érdeklik, akkor az az oldal elhagyásával érhetőek el.