Bradoplus kéz- és bőrfertőtlenítőszer 250 ml pumpás

További információk

Kiszerelés:

250 ml

990 Ft - Nettó
1 257 Ft - Bruttó

Mennyiség

Termék leírás

Alkalmazási terület: Bőrfertőtlenítésre, higiénés kézfertőtlenítésre és műtéti kézfertőtlenítésre (sebészi bemosakodásra) alkalmazható.

Formuláció: Felhasználásra kész folyadék.

Felhasználói kör: Professzionális.

Hatásspektrum: Baktericid (MRSA), tuberkulocid, fungicid, virucid (HBV, HIV inaktiváló hatású is).

Használati utasítás, alkalmazási paraméterek: A készítményt töményen, hígítatlanul kell alkalmazni. Higiénés kézfertőtlenítés: az adagolóból 5 ml fertőtlenítőszert juttatunk a tenyérbe, melyet a kézen alaposan eldörzsölünk. Behatási idő: 30 másodperc. Tuberkulocid hatás eléréséhez 1 percnél hosszabb behatási idő szükséges. Sebészi bemosakodás: Az adagolóból 5 ml fertőtlenítőszert juttatunk a tenyérbe, melyet a kézen és az alkaron alaposan eldörzsölünk 1 percig, a műveletet még négyszer megismételjük. A sebészi bemosakodáshoz szükséges fertőtlenítőszer mennyisége: 5×5 ml=25 ml. A sebészi bemosakodás ideje: 5×1 perc=5 perc. Abban az esetben, ha a bemosakodást megelőző tisztasági kézmosás után kéztörlés történik, akkor száraz kézre kb. 5 ml kéz fertőtlenítőszert adagolunk, melyet a kézen és az alkaron 1,5 percig alaposan eldörzsölünk, majd a műveletet megismételjük. Bemosakodási idő: 2×1,5 perc=3 perc. Bőrfertőtlenítés: • injekciók, vérvétel, punkciók előtt a behatási idő 15 másodperc. • műtéti bőrfelület fertőtlenítése: a fertőtlenítendő bőrfelületet a készítménnyel alaposan átitatott géz vagy tupfer segítségével áttöröljük úgy, hogy kezeletlen részek (ún. ablakok) ne maradjanak. A készítményt a fertőtlenített bőrfelületre hagyjuk rászáradni. Behatási idő: 1 perc. A műveletet még egyszer megismételjük. Faggyúmirigyekben gazdag bőrfelületen a fertőtlenítés ideje 10 perc. A készítmény a műtétet követő varratkezeléshez is alkalmazható.

Biocid hatóanyagok: Etanol (96,5%) 72,9% (CAS: 64-17-5); Biphenil-2-ol 0,2% (CAS: 90-43-7); Alkil-(C12-C16) dimetil-benzil-ammónium-klorid 0,1% (CAS: 68424-85-1).

OTH/NNK engedélyszám: 3433-3/2020/JIF.

Kapcsolódó termékek

Kedves Vásárlónk!

Irodaszer termékeink másik webáruházban érhetőek el, így amennyiben ezek a termékek érdeklik, akkor az az oldal elhagyásával érhetőek el.