Finish mosogatógép tabletta citrom 80db

További információk

Kiszerelés:

80 db

6 258 Ft - Nettó
7 948 Ft - Bruttó

Mennyiség

Termék leírás

Tulajdonságok

  • Friss citromillat
  • Kemény vízben is működik
  • Megszabadul a rászáradt maradványoktól, zsírtól és foltoktól, élénken tisztává varázsolja az edényeket

További információk

  • Összetétel: 5% vagy több, de kevesebb, mint 15% oxigénes fehérítőszer, polikarboxilátok, 5% alatti nemionos felületaktív anyagok, foszfonátok, enzimek (szubtilizin, amiláz), parfüm, benzil-benzoát.
  • HASZNÁLAT ÚTMUTATÓ: Használd száraz kézzel. Ne csomagold ki. Vízben teljesen feloldódó formula. Helyezz egy tablettát mosási ciklusonként a SZÁRAZ tartályba. Ne tedd a tablettát az evőeszköztartóba. A jobb eredmények és a víz- és energiafogyasztás minimalizálása érdekében kapcsold be az eco/auto programot. Ha a tabletta nem fér be a tartóba, fordulj a gyártóhoz. A legjobb mosási eredmény érdekében helyezd a Finish Power tablettát a mosogatógép aljába, a szűrő mellé. A tabletták minőségének megőrzése érdekében a termék használata után mindig zárd le a csomagolást, és tárold hőtől és nedvességtől távol. A benne rejlő só funkció akkor hatásos, ha lágy/közepesen kemény vizet használsz 26ºe-ig (21°dH). Ha kemény a víz, használj Finish márkájú sót a jobb eredmény érdekében. Alkalmas szeptikus tartályokhoz. A tökéletes szárítási eredmény érdekében használj Finish márkájú fényesítőt. Ez a csomagolás újrahasznosítható, ezért kérjük, dobd a megfelelő hulladéktárolóba. Csak üres csomagolás esetén újrahasznosítható.

Kapcsolódó termékek

Kedves Vásárlónk!

Irodaszer termékeink másik webáruházban érhetőek el, így amennyiben ezek a termékek érdeklik, akkor az az oldal elhagyásával érhetőek el.