Flóraszept Citrom

További információk

Márka

Kiszerelés

Folyékony tisztítószer

920 Ft - Nettó
1 168 Ft - Bruttó

Mennyiség

Termék leírás

Termék információk:
Használati utasítás lakossági felhasználás esetén:
Elkészítés és felhasználás:
Tisztítás* és fertőtlenítés:
Felületfertőtlenítés:
Hatékony a baktériumok és a gombák ellen. Hígítás nélkül: kitűnően alkalmazható WC-k, fürdőszobák és konyhai felületek higiénikus tisztítására és fertőtlenítésére. Törölje le a szennyeződést a felületről, majd öntse a terméket a teljes felületre. Hagyja hatni 15 percig, ezalatt tartsa nedvesen a felületet. Öblítse le.Tisztítás:*
Kiválóan használható a háztartásban található nagyobb felületek, mint padlók, csempék és mosható felületek higiénikus tisztítására. 80 ml folyékony Flóraszeptet keverjen el 2,5 l vízben. Nem szükséges leöblíteni, kivéve élelmiszerrel érintkező felületekről.

Áztatás, fehérítés, foltok előkezelése:*
Kiváló fehérítő hatású. Fehér pamut, len és kender anyagok áztatására javasoljuk. A 90 ml folyékony Flóraszeptből és 5 l vízből álló keverékben áztasson legalább 30 percig, majd alaposan öblítse ki a ruhákat és a szokásos módon folytassa a mosást. Ne használja színes textíliákhoz, gyapjú, selyem vagy egyéb kényes anyagokhoz.

Fehérítés mosógépben:*
100 ml folyékony Flóraszeptet tegyen a mosószer adagolójába, majd válasszon egy rövid hideg vizes programot és mossa ki a fehéríteni kívánt ruhákat. Ne adagoljon mosószert ehhez a programhoz. Az utolsó öblítés után tegye be a többi nem fehéríthető ruhát és kezdje a mosást mosószerrel, a szokásos módon. Mindig vegye figyelembe a ruha tisztítási útmutatóját.

*Ezekben az esetekben a termék nem rendelkezik fertőtlenítő hatással.

Ismerje meg a Flóraszept egyéb termékeit is!
A Flóraszept Konyhai Zsíroldó egyszerűen bánik el a konyhában előforduló zsíros szennyeződésekkel is.
A Flóraszept Fürdőszobai Tisztítószer eltávolítja a fürdőszobai szennyeződéseket (például a szappanlerakódásokat és a víznyomokat) és segít a vízkő eltávolításában is.
A Flóraszept Fertőtlenítő Spray elpusztítja a kórokozókat (baktériumokat, vírusokat és a penészgombákat). Higiénikusan tisztává és csillogóvá varázsolja a felületeket.

Kapcsolódó termékek

Kedves Vásárlónk!

Irodaszer termékeink másik webáruházban érhetőek el, így amennyiben ezek a termékek érdeklik, akkor az az oldal elhagyásával érhetőek el.