Papírszalvéta – V hajtogatott

További információk

00151A

11 640 Ft - Nettó
14 783 Ft - Bruttó

Mennyiség

Termék leírás

„Snack System” egyesével adagolható papírszalvéta.

Alapból a termék nagy forgalmú önkiszolgáló rendszerű helyekre lett kifejlesztve mint büfék, gyorséttermek, kifőzdék de akár otthon is nagy segítség lehet, ahol időről-időre szalvétára van szükség. Lehet ez a konyhában vagy az étkezőben a gyerekek által generált káosz, maszatos arc és kéz vagy éppen egy kerti grill parti.

Gazdaságos és higiénikus mivel egyszerre csak egy szalvétát lehet elvenni és eközben a többi szalvéta lapot az adagoló tisztán tartja a környezeti hatásoktól. Az adagolót mindig oda rakhatjuk ahol éppen szükség lehet rá.

A szalvéta adagoló rendszer használatával nagy mértékben csökkenthető a szalvétahasználat a hagyományos termékekhez képest.

A termék fehér, kétrétegű, erős, de közben kellően puha és vastag is. A mérete és a kiszerelése is kompatibilis a legtöbb gyártó adagoló rendszerével pl. Tork N4.

A gyártó egyik legtöbbet eladott terméke, amit egy ismert globális gyorsétterem lánc is évek óta használ a magyarországi hálózatában.

A Hygienic+ csomagolási technológiának köszönhetően a piacon kapható többi hasonló termékektől eltérően a csomagok teljesen be vannak csomagolva, így tárolás közben sem koszolódik. Közvetlenül az adagoló töltése előtt kell csak kibontani.

Termék kód: 00151A

Minőség: 100% tiszta cellulóz – hófehér – 2 rétegű

Kiszerelés: 160 lap / csomag – 40 csomag / karton

Méret: 16,5 x 21 cm

Ajánlott adagolók: MAR900 / AH53000

Kapcsolódó termékek

Kedves Vásárlónk!

Irodaszer termékeink másik webáruházban érhetőek el, így amennyiben ezek a termékek érdeklik, akkor az az oldal elhagyásával érhetőek el.