Sanytol Konyhai Fertőtlenítő Tisztítószer

További információk

Kiszerelés:

500 ml

1 080 Ft - Nettó
1 372 Ft - Bruttó

Mennyiség

Termék leírás

LEÍRÁS

Különböző típusú baktériumok jelennek meg mindennapi életünkben a konyhában. A rendszeres tisztítás és fertőtlenítés az egyetlen módja annak, hogy hatékonyan megakadályozzuk a mikrobák elszaporodását. A SANYTOL, a klór nélküli fertőtlenítés szakértője kifejlesztett egy konyhai fertőtlenítő zsíroldót, amely könnyedén eltávolítja a legmakacsabb maradványokat: zsírt, odaégett ételt, szennyeződéseket. Elpusztítja a kellemetlen szagokat okozó baktériumokat, miközben védi, tisztává és friss citrom illatúvá és fényessé varázsolja a felületeket.

JELLEMZŐK

Elpusztítja a baktériumok, a gombák vírus 99,9%
Könnyedén fertőtlenít és zsírtalanít
Megszünteti a rossz szagokat
Klórt nem tartalmaz
Tartson tiszteletben minden felületet
Dermatológiailag tesztelt

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

  • Munkalapok, mosogatók, hűtőszekrények, asztalok, mikrohullámú sütők, szemeteskukák
  • Kályhák, páraelszívók, főzőlapok, sütők és rácsok

FELHASZNÁLÁSI TANÁCSOK

Permetezze a tömény, hígítatlan terméket egyenletesen a felületre úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak és hagyja hatni minimum 5 percig, a fungicid hatás eléréséhez pedig 15 percig, majd a behatási idő letelte után egy nedves ruha segítségével le a felületet.

A biocid termékeket óvatosan használja. Használat előtt olvassa el a címkét és a termékismertetőt.

Ezt a terméket úgy tervezték, hogy hatékonyan eltávolítsa a következőket

A SANYTOL formulákat egy mikrobiológiai laboratóriumban tesztelik, és megfelelnek az AFNOR és az antimikrobiális hatékonyság európai szabványainak. Garantálják a tökéletes higiéniát és aktívak a következőkben:

BAKTÉRIUMOK

BAKTÉRIUMOK

Baktericid az EN1276 és EN16615 szabvány szerint Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae, Escherichia coli, Listeria monocytogenes, Salmonella enterica és Campylobacter jejuni ellen.

GOMBÁK

GOMBÁK

Gombaölő szer az EN1650 és EN13697 szabvány szerint Aspergillus brasiliensis ellen, valamint levuricid az EN1650 és EN16615 szabvány szerint Candida albicans ellen.

VÍRUSOK

VÍRUSOK

Vírusölő az EN14476 és EN16777 szabvány szerint a Vaccinia vírus, az influenza H1N1 vírus és a 229E koronavírus ellen.

Kapcsolódó termékek

Kedves Vásárlónk!

Irodaszer termékeink másik webáruházban érhetőek el, így amennyiben ezek a termékek érdeklik, akkor az az oldal elhagyásával érhetőek el.