Tomi Kristály folyékony mosószer 1,71l Amazonia

További információk

Kiszerelés:

1,711 l

2 600 Ft - Nettó
3 302 Ft - Bruttó

Mennyiség

Termék leírás

Termék információk

Tomi Amazónia Frissessége folyékony mosószer fehér és világos ruhákhoz.
Erőteljes formulájának köszönhetően a Tomi extra erős a foltok ellen 20°C-tól, és nagy mennyiségű szennyezett ruha számára biztosítja a ragyogó tisztaságot és frissességet már alacsony hőfokon is, energiát megtakarítva. Ki sokat mos, Tomival mos!

– Extra erős a foltok ellen 20°C-tól
– Hideg vízben is hatékony, energiát megtakarítva
– Ragyogó tisztaság és frissesség

Jellemzők

Energia megtakarítás
Hideg vízben is hatékony
Extra erős a foltok ellen 20°-tól.
20-95°C
20°, 30°, 40°, 60°, 95° – Mosson tudatosan alacsony hőmérsékleten!

Biztonsági figyelmeztetések Folyékony mosószer fehér és világos ruhákhoz.
Figyelem.
2-metilisotiazol-3(2H)-on-t tartalmaz. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként a nemzeti előírásoknak megfelelően. A.I.S.E. – Gyermekek elől elzárandó. A.I.S.E. – Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mossa ki bő vízzel! A.I.S.E. – Érzékeny vagy sérült bőr esetén kerülje a termékkel való hosszas érintkezést A.I.S.E. – Ne nyelje le. Ha a terméket véletlenül lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz
Tárolása Minőségét megőrzi a gyártás dátumától (lsd. a csomagoláson) számított 3 évig. Tárolja +5°C és +40°C között.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Minimum hőmérséklet (celsius)
5
Maximum hőmérséklet (celsius)
40

Összetevők5-15% anionos felületaktív anyagok, <5% nem ionos felületaktív anyagok, szappan, foszfonátok, Enzimek, Optikai fehérítő, Illatanyagok (Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal), Methylisothiazolinone, Benzisothiazolinone.
Használati utasítások
Nem alkalmas gyapjú és selyem textíliák mosására.

Kapcsolódó termékek

Kedves Vásárlónk!

Irodaszer termékeink másik webáruházban érhetőek el, így amennyiben ezek a termékek érdeklik, akkor az az oldal elhagyásával érhetőek el.