Tomi Kristály mosópor 2,75kg Color

További információk

Kiszerelés:

2,75 kg

3 860 Ft - Nettó
4 902 Ft - Bruttó

Mennyiség

Termék leírás

Tomi Color mosópor

Tomi Color por állagu mosószer színes ruhákhoz! Erőteljes formulájának köszönhetően a Tomi extra erős a foltok ellen 20°C-tól, és nagy mennyiségű szennyezett ruha számára biztosítja  a ragyogó tisztaságot és frissességet már alacsony hőfokon is, energiát megtakarítva. Ki sokat mos, Tomival mos! Extra erős a foltok ellen  20°C-tól Hideg vízben is hatékony, energiát megtakarítva Ragyogó tisztaság és frissesség.

Használat

Használat előtt olvasd el a használati útmutatót! A termék a megadott mennyiséget tartalmazza.

Biztonsági figyelmeztetés

Figyelem! Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Védőkesztyű / szemvédő használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Előírásszerű használat esetén nem áll fenn veszély.

Tárolás

5 – 40°C között, száraz helyen tárolandó.

Kapcsolódó termékek

Kedves Vásárlónk!

Irodaszer termékeink másik webáruházban érhetőek el, így amennyiben ezek a termékek érdeklik, akkor az az oldal elhagyásával érhetőek el.