VILEDA Easy Wring & Clean pedálos vödrös felmosó szett 140825

További információk

Mennyiség

Termék leírás

Leírás

A Vileda Easy Wring & Clean pedálos felmosó szett segítségével gyors és fáradságmentes a takarítás. Lábbal hajtható csavaró kosárral rendelkezik, mely megkönnyíti a takarítást és még a keze is szárazon marad!

 

Forgó csavarókosara egyszerűvé és gyorsabbá teszi a tisztítást. A teljes szett egy felmosófejet és egy lábbal hajtható csavarókosaras vödröt tartalmaz. Kiválóan alkalmas minden keménypadló felmosására, beleértve a fát és a laminált padlót is. Nem kell kézzel forgatni és kicsavarni a felmosófejet az öblítés után, ugyanis a 360°-ban forgó rendszer elvégzi a nehéz munkát Ön helyett!

 

Nemcsak könnyű használni, de alapos tisztítást is biztosít. A felmosófejben lévő mikroszálas anyag a baktériumok több mint 99%-át eltávolítja csak vízzel, vegyszerek nélkül.

 

A használathoz öblítse ki a felmosófejet, helyezze a csavaróba, miközben lazán tartja a nyelet, majd nyomja meg a pedált a lábával a csavarókosár megpörgetéséhez!

 

Felmosás után a gyorsfelmosó élettartamának meghosszabbítása érdekében a nyelet napfénytől védett, száraz helyen tárolja. Ne hagyja a vödörben vízzel.

 

Jellemzők:
• Maximális kényelem – A pedálra való rálépéssel aktiválható forgó csavarókosár nagyobb kényelmet jelent az Ön számára. Egyszerűen csak helyezze a felmosófejet a csavarókosárba, és lépjen a pedálra.
• Mélytisztító mikroszálak – A mikroszálas felmosófej egyedi piros és fehér szálai akár 20%-kal több szennyeződést gyűjtenek össze, mint a hagyományos mikroszálak. Hatékonyan eltávolítja a baktériumok több mint 99%-át csak vízzel, mindezt vegyszerek használata nélkül. Minden típusú keménypadlón biztonságosan használható.
• Mosógépben mosható – A mikroszálas felmosófej könnyedén levehető, és 60°C-on mosógépben is mosható. Használja újra és újra!

 

Műszaki adatok:
• Nyél hossza: max 125 cm

Kapcsolódó termékek

Kedves Vásárlónk!

Irodaszer termékeink másik webáruházban érhetőek el, így amennyiben ezek a termékek érdeklik, akkor az az oldal elhagyásával érhetőek el.