Vileda Turbo Szett – pedálos felmosó

További információk

A Vileda Turbo pedálos felmosó szett segítségével gyors és fáradságmentes a takarítás. Lábbal hajtható csavaró kosárral rendelkezik, mely megkönnyíti a takarítást és még a keze is szárazon marad!

13 535 Ft - Nettó
17 189 Ft - Bruttó

Mennyiség

Termék leírás

A termék jellemzői

1. Erőfeszítés nélkül
Csak mártsa a felmosót a vízbe, majd helyezze a csavarókosárba, és lépjen a pedálra. Tartsa lazán a nyelet! A csavarókosár megpörgeti a felmosót, így az automatikusan kicsavarja a fejet.
A kezek szárazak és tiszták maradnak, a felmosás pedig könnyebb, mint valaha.

2. Mikroszálas felmosó fej
A pedálos felmosót bármilyen felületen használhatja. Ugyanúgy hatékonyan tisztítja meg a konyhában a járólapot, mint a hálószobában található fa padlót.
Nem kell cserélni a fejet az egyes helyiségek között.

3. Kifröccsenés elleni védelem
Ruháinak védelmében a pedálos vödrön kialakítottunk egy felső peremet, hogy a víz a mop kicsavarásakor ne loccsanjon ki könnyen.

A Vileda Turbo pedálos felmosó szett segítségével gyors és fáradságmentes a takarítás. Lábbal hajtható csavarókosárral rendelkezik, mely megkönnyíti a takarítást és még a keze is szárazon marad!
Kiválóan alkalmas bármilyen kemény padlófelület felmosására, beleértve a fa és laminált felületeket is. Egyedülálló 2in1 mikroszálas fejjel rendelkezik a hatékonyabb koszfelszedő képességért.
Így a takarítás időtakarékosan és kevesebb erőfeszítéssel jár. Ez a termék tökéletesen megfelel a modern fogyasztói elvárásoknak. Annak érdekében, hogy a takarítás a legkevesebb erőfeszítést vegye igénybe,
hogy a lehető leghatékonyabban tudjuk végezni a felmosást, nem kézi erővel kell a felmosót kicsavarni, hanem egy lábbal könnyen hajtható pedál működteti a csavaró kosarat.
Mindezt szett formájában, amiben megtalálható mind a vödör a csavaró kosárral, mind maga a felmosó. Hasonlítsa össze felmosónkat más otthoni felmosókkal, és meg fog lepődni, hogy milyen sok előnye van!
Prémium termék az erőfeszítés nélküli takarításért!

A termék tulajdonságai:


Teleszkópos nyél
A felmosónak teleszkópos nyele van, amelynek hossza 85-130 cm között állítható, így illeszkedik az ön igényeihez. Ezzel segíti a helyes testtartást, és megelőzi a hátfájást.

Sarkok tisztítása
A bútorok közelében lévő nehezen elérhető sarkok nem jelentenek többé problémát, mert a háromszög alakú felmosófejjel könnyedén kitakaríthatók.

Felmosás a bútorok alatt
A felmosó fej 360°-ban elforgó illesztése lehetővé teszi a bútorok alatti területek egyszerű kitakarítását.

Bármilyen felületen használható
A mikroszálas felmosó bármilyen kemény felületen használható, például kő-, csempe és laminált padló vagy akár valódi keményfapadló.

Kapcsolódó termékek

Kedves Vásárlónk!

Irodaszer termékeink másik webáruházban érhetőek el, így amennyiben ezek a termékek érdeklik, akkor az az oldal elhagyásával érhetőek el.