Vileda Ultramax 2in1 lapos felmosó szett (vödör+csavaró+nyél+talp+huzat)

További információk

8 969 Ft - Nettó
11 391 Ft - Bruttó

Mennyiség

Termék leírás

A Vileda Ultramax szett lapos felmosó szett a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja úgy, hogy keze közben tiszta és száraz marad!

A Vileda Ultramax lapos felmosó szett tökéletes választás a mindennapi takarításhoz. A Vileda mikroszálakat tartalmazó 2in1 felmosófeje a koszt és a foltokat gyorsan feltakarítja a padlóról.

 

A termék jellemzői:
1. Mikroszálas 2in1 felmosófej A Vileda Ultramax felmosó szettben található innovatív mikroszálas 2in1 fej eltávolítja a zsíros szennyeződéseket, a port és a foltokat a padlóról.
2. Praktikus csavarókosár Az aszimmetrikus tölcsér alakú csavarókosár gyorsan és hatékonyan csavarja ki a felmosófejet az Ön igényeinek megfelelően.
3. Mozgatható felmosófej A teleszkópos nyél 180°-ban elforgatható fejrészének köszönhetően könnyen el lehet érni és kitakarítani a bútor alatti részeket is.

 

További információk a Vileda Ultramax felmosó szettről
A Vileda Ultramax felmosó szett tartalma:
Vödör speciális Ultramax csavarókosárral, lapos felmosó teleszkópos nyéllel és 2in1 felmosó párnával.
Az általános takarítóeszközöktől eltérően az Ultramax készlet lehetővé teszi a gyors és hatékony takarítást minden szobában.
Nem kell állandóan cserélni az eszközöket és tartozékokat a különböző felületekhez.
A Vileda Ultramax felmosó korábbi verziójához képest ez a készlet 30%-kal több koszt tud felszedni, és ideális választás minden keménypadló – beleértve a fa- és a laminált padlót is – feltakarításához.
Még a nagy és makacs szennyeződéseket, valamint a szőrszálakat is könnyedén felszedi. Már egy felmosás után a padló tiszta lesz, és úgy ragyog, mint újkorában.
A speciális piros és szürke mikroszálakat tartalmazó, 2in1 felmosófej feltakarítja a makacs szennyeződéseket és foltokat.
Sőt, az olajfoltoknak vagy a kiömlött ételmaradékoknak sincs esélyük az innovatív mikroszálak ellen.
A praktikus, 180°-ban elforgatható felmosófejjel könnyű a takarítás a bútorok körül és alatt is, így hatékony és gyors lesz a felmosás.
A vödör aszimmetrikus tölcsér alakú rendszerével könnyen kicsavarható a felmosófej.
A kiöntőperem pedig megakadályozza a víz kiloccsanását. Így nincs többé probléma a túlfolyó vízzel és a csúszós padlóval.
Vásárolja meg ma a Vileda UltraMax felmosó szettet, és élvezze az innovatív otthoni takarítás új élményét!

 

Praktikus teleszkópos nyél
A Vileda Ultramax teleszkópos nyele és forgó fejével kényelmes takarítást biztosít.
Mosógépben mosható felmosófej
A mikroszálas felmosófej tökéletesen tisztítható mosógépben max. 60 °C hőmérsékleten.
Power Zone
Fedezze fel az egyedülálló PowerZone technológiát, amely extra nyomást gyakorol a felületre, így hatékonyabb a takarítás.

 

Termék tulajdonságai:
Minden keménypadlóhoz
A Vileda Ultramax szett tökéletes választás minden keménypadlóhoz, beleértve a laminált- és fapadlót is (pl. fenyő, juhar, éger és mahagóni).
Teleszkópos nyél
A teleszkópos nyél és a flexibilis, minden irányba forgatható fejcsatlakozás segít elérni a nehezen hozzáférhető helyeket is.
30%-kal hatékonyabb
A Vileda Ultramax lapos felmosó szett most a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja úgy, hogy keze közben tiszta és száraz marad! 2in1 mikroszálas fej A felmosás gyerekjáték lesz a Vileda új 2in1 mikroszálas párnájával.
Speciális csavarókosár
Az Ultramax vödör aszimmetrikus tölcsér formájú csavarókosara hatékonyan kicsavarja a felmosófejet, így az ön keze tiszta és száraz marad.

 

A téglalap alakú felmosó nagy előnye, hogy a sarkokat is maradéktalanul ki tudja tisztítani! A felmosó a mikroszálas felmosólapnak köszönhetően egyedülálló hatékonyságot biztosít. A teleszkópos nyél és a flexibilis, minden irányba forgatható fejcsatlakozás segít elérni a nehezen hozzáférhető helyeket is.

  • Kiszerelés: 1 db teleszkópos nyél + 1 db Ultramax 2in1 lapos felmosó fej + 1 db Ultramax vödör csavarókosárral

Kapcsolódó termékek

Kedves Vásárlónk!

Irodaszer termékeink másik webáruházban érhetőek el, így amennyiben ezek a termékek érdeklik, akkor az az oldal elhagyásával érhetőek el.