Vileda Ultramax 2in1 vödör préssel

További információk

A Vileda Ultramax vödör csavarókosárral speciálisan az Ultramax felmosó kicsavarásához lett kifejlesztve.

4 008 Ft - Nettó
5 090 Ft - Bruttó

Mennyiség

Termék leírás

A Vileda Ultramax lapos felmosó szett tökéletes választás a mindennapi takarításhoz.
A Vileda mikroszálakat tartalmazó 2in1 felmosófeje a koszt és a foltokat gyorsan feltakarítja a padlóról.
Az Ultramax vödör pedig praktikus csavarókosarával egyszerű használatot biztosít ehhez.

A termék jellemzői:

1. Mikroszálas 2in1 felmosófej A Vileda Ultramax felmosó szettben található innovatív mikroszálas 2in1 fej eltávolítja a zsíros szennyeződéseket, a port és a foltokat a padlóról.

2. Praktikus csavarókosár Az aszimmetrikus tölcsér alakú csavarókosár gyorsan és hatékonyan csavarja ki a felmosófejet az Ön igényeinek megfelelően.

3. Mozgatható felmosófej A teleszkópos nyél 180°-ban elforgatható fejrészének köszönhetően könnyen el lehet érni és kitakarítani a bútor alatti részeket is.

 

További információk a Vileda Ultramax vödörről:

A Vileda Ultramax vödör szettben használható: vödör speciális Ultramax csavarókosárral, lapos felmosó teleszkópos nyéllel és 2in1 felmosó párnával. Így ez egy tökéletes felmosó készlet.
Az általános takarítóeszközöktől eltérően az Ultramax készlet lehetővé teszi a gyors és hatékony takarítást minden szobában. Nem kell állandóan cserélni az eszközöket és tartozékokat a különböző felületekhez.
A Vileda Ultramax felmosó korábbi verziójához képest ez a készlet 30%-kal több koszt tud felszedni, és ideális választás minden keménypadló – beleértve a fa- és a laminált padlót is – feltakarításához.
Még a nagy és makacs szennyeződéseket, valamint a szőrszálakat is könnyedén felszedi. Már egy felmosás után a padló tiszta lesz, és úgy ragyog, mint újkorában. A speciális piros és szürke mikroszálakat tartalmazó, 2in1 felmosófej feltakarítja a makacs szennyeződéseket és foltokat. Sőt, az olajfoltoknak vagy a kiömlött ételmaradékoknak sincs esélyük az innovatív mikroszálak ellen.
A praktikus, 180°-ban elforgatható felmosófejjel könnyű a takarítás a bútorok körül és alatt is, így hatékony és gyors lesz a felmosás.
A vödör aszimmetrikus tölcsér alakú rendszerével könnyen kicsavarható a felmófej. A kiöntőperem pedig megakadályozza a víz kiloccsanását. Így nincs többé probléma a túlfolyó vízzel és a csúszós padlóval.
Vásárolja meg ma a Vileda UltraMax felmosó családot, és élvezze az innovatív otthoni takarítás új élményét!

 

Praktikus teleszkópos nyél:

A Vileda Ultramax vödör teleszkópos nyelével és forgó fejével kényelmes takarítást biztosít.
Mosógépben mosható felmosófej
A mikroszálas felmosófej tökéletesen tisztítható mosógépben max. 60 °C hőmérsékleten.
Power Zone
Fedezze fel az egyedülálló PowerZone technológiát, amely extra nyomást gyakorol a felületre, így hatékonyabb a takarítás.

 

Termék tulajdonságai:

Bármilyen keménypadlóhoz
A Vileda Ultramax szett tökéletes választás minden keménypadlóhoz, beleértve a laminált- és fapadlót is (pl. fenyő, juhar, éger és mahagóni). 30%-kal hatékonyabb
A Vileda Ultramax lapos felmosó szett most a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja úgy, hogy keze közben tiszta és száraz marad! 2in1 mikroszálas fej
A felmosás gyerekjáték lesz a Vileda új 2in1 mikroszálas párnájával. Speciális csavarókosár
Az Ultramax vödör aszimmetrikus tölcsér formájú csavarókosara hatékonyan kicsavarja a felmosófejet, így az ön keze tiszta és száraz marad.
Teleszkópos nyél A teleszkópos nyél és a flexibilis, minden irányba forgatható fejcsatlakozás segít elérni a nehezen hozzáférhető helyeket is.

 

Új csavaróval! Most megújult, még hatékonyabb csavarókosárral: könnyebb használat, szárazabb felmosó és gyorsabban száradó padló ugyanazzal az erőfeszítéssel.

Csak az Ultramax lapos felmosóhoz használható!

10 literes űrtartalom.

Kapcsolódó termékek

Kedves Vásárlónk!

Irodaszer termékeink másik webáruházban érhetőek el, így amennyiben ezek a termékek érdeklik, akkor az az oldal elhagyásával érhetőek el.