WASH & FREE mosópor 400gr

További információk

Kiszerelés:

400 g

338 Ft - Nettó
429 Ft - Bruttó

Mennyiség

Termék leírás

Leírás:

Az univerzális mosópor kiváló választás mind a kézi, mind a gépi mosáshoz. Hatékonyan eltávolítja a foltokat minden típusú fehér és színes ruhából. A termék kiválóan mos, nem hagy nyomot a ruhadarabokon, hosszú ideig megvédi színüket. Lehetővé teszi, hogy ruhái többszöri mosás után is újnak tűnjenek, megőrizve a színek telítettségét.

Használat:

A termék ajánlott mennyisége egy mosási ciklushoz (4,5 kg száraz ruhaneműre) a táblázatban található.

Figyelem: 

A színes fehér és sötét ruhadarabok mosása egymástól külön ajánlott. Kövesse a ruhadarabok címkéjén feltüntetett mosási hőmérsékletre vonatkozó utasításokat. A legjobb mosási eredmény elérése érdekében válassza külön a szennyest az azonos mosási módot igénylő textíliák szerint. A termék gyapjú és selyem ruhadarabok mosására nem alkalmas. Kézi mosás esetén áztassa be a mosandó ruhadarabot a teljesen feloldódott mosóporos vízbe.

Tárolás:

A gyártó csomagolásában +5C és +30C közötti hőmérsékleten és 50-80% relatív páratartalom mellett, a fűtőberendezésektől legalább 1 m távolságra tárolandó.

Bőr- és szemirritációt okoz. Használat után alaposan mosson kezet. Ha a termék a szemébe kerül – kontaktlencse viselése esetén vegye ki a kontaktlencsét – alaposan öblítse ki bő vízzel néhány percig. Nem szabad lenyelni. Ha a terméket lenyelte forduljon orvoshoz. A készítmény tartalmát/tartályát a helyi, regionális, országos és nemzetközi előírásoknak megfelelően kell megsemmisíteni.

Felhasználható:

A gyártástól számított 18 hónap. A gyártás tételszáma és a gyártás dátuma a csomagoláson van feltüntetve.

Kapcsolódó termékek

Kedves Vásárlónk!

Irodaszer termékeink másik webáruházban érhetőek el, így amennyiben ezek a termékek érdeklik, akkor az az oldal elhagyásával érhetőek el.