WASH & FREE univerzális mosógél 2,1l

További információk

Kiszerelés:

2,1 l

1 043 Ft - Nettó
1 325 Ft - Bruttó

Mennyiség

Termék leírás

Leírás:

Az univerzális folyékony mosószer alkalmas színes, fehér és sötét ruhaneműk mosására. A színes és a fehér ruhadarabokat ajánlott egymástól külön mosni. Használható kézi-, félautomata és automata mosógépekben való mosáshoz. A mosási ciklusok száma a kézi mosáshoz van viszonyítva.

Használat:

A mosás során kövesse a textília gyártójának utasításait.

Tárolás:

A gyártó csomagolásában +5C és +30C közötti hőmérsékleten és 50-80% relatív páratartalom mellett, a fűtőberendezésektől legalább 1 m távolságra tárolandó.

Felhasználás: 

A gyártástól számított 36 hónap. A gyártás tételszáma és dátuma a csomagoláson van feltüntetve.

Figyelem: 

A színes fehér és sötét ruhadarabok mosása egymástól külön ajánlott. Kézi mosáshoz használjon gumikesztyűt. Bőr- és szemirritációt okoz. Használat után alaposan mosson kezet. Ha a termék a szemébe kerül – kontaktlencse viselése esetén vegye ki a kontaktlencsét – alaposan öblítse ki bő vízzel néhány percig. Nem szabad lenyelni. Ha a terméket lenyelte forduljon orvoshoz. A készítmény tartalmát/tartályát a helyi, regionális, országos és nemzetközi előírásoknak megfelelően kell megsemmisíteni.

 

Kapcsolódó termékek

Kedves Vásárlónk!

Irodaszer termékeink másik webáruházban érhetőek el, így amennyiben ezek a termékek érdeklik, akkor az az oldal elhagyásával érhetőek el.