BradoLife alkoholos fertőtlenítő kendő 64 db

További információk

Kiszerelés:

64 db

785 Ft - Nettó
997 Ft - Bruttó

Mennyiség

Termék leírás

 

Alkalmazási terület: Kéz és különböző tárgyak felületének letörléssel történő fertőtlenítésére alkalmazható.

Formuláció: Fertőtlenítőszerrel átitatott törlőkendő.

Felhasználói kör: Professzionális és lakossági.

Hatásspektrum: Baktericid, fungicid, tuberkulocid, szelektív virucid (burkos vírusok, valamint Norovírus és Adenovírus).

Használati utasítás, alkalmazási paraméterek: Az adagoló felnyitása után húzzon ki egy nedves kendőt a fertőtlenítéshez. Kézfertőtlenítés: A kezeket a kendővel alaposan, legalább fél percig töröljük át, majd az oldatot hagyjuk a kézre rászáradni. Felületfertőtlenítés: Tárgyak és felületek fertőtlenítésénél a kendővel a kezelendő felületet alaposan töröljük le úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak, és az oldatot hagyjuk a felületre rászáradni.

Baktericid és funicid hatás eléréséhez a behatási idő 30 másodperc. Tuberkulocid és szelektív virucid hatás eléréséhez a behatási idő 1 perc.

Biocid hatóanyagok: Etanol (96,5%) 72,9% (CAS: 64-17-5), Bifenil-2-ol 0,2% (CAS:90-43-7), Alkil (C12-C16), dimetil-benzil-ammónium-klorid 0,1% (CAS:68424-85-1).

OTH/NNK engedélyszám: 66161/2021KBKHF

Kapcsolódó termékek

Kedves Vásárlónk!

Irodaszer termékeink másik webáruházban érhetőek el, így amennyiben ezek a termékek érdeklik, akkor az az oldal elhagyásával érhetőek el.