Domestos Lavender Fresh fertőtlenítő tisztítószer

További információk

Kiszerelés:

750 ml

901 Ft - Nettó
1 144 Ft - Bruttó

Mennyiség

Termék leírás

Domestos Extended Power fertőtlenítő hatású folyékony Tisztítószer Lavender 750ml leírása

Termék információk
Az új Domestos Extended Power vízkőlerakódást gátló hatóanyagot tartalmaz. Megtapad a víz szintje alatt is, eltávolítja a koszt és gátolja a vízkő lerakódását. PT2, PT4 folyékony koncentrátum.Elkészítés és felhasználás
Használati tanácsok:
Lakossági felhasználás esetén.
Hatékony a baktériumok, gombák, spórák és vírusok ellen. Gyerekbiztos kupak kinyitása: nyomja be a kupak szélén található kiemelkedést, majd csavarja az óramutató járásával ellentétes irányba. Használat után: helyezze vissza a kupakot és csavarja az óramutató járásával megegyező irányba, amíg egy kattanást nem hall.

Hígítás nélkül fertőtlenítéshez:
– WC kagylók: fecskendezze a WC kagyló pereme alá (kb. 80 ml-t) és hagyja hatni 30 percig.
– Mosdókagylók/kádak/mosogatók lefolyói és túlfolyói: a nyílásba öntve fertőtlenít és megszünteti a kellemetlen szagokat. Hagyja hatni 30 percig, majd alaposan öblítse le.

Hígítva fertőtlenítéshez:
– Nagyobb felületeken (pl. padlók, csempék, élelmiszerrel érintkező felületeken): 180 ml Domestos/5 liter víz. Hagyja a felületre rászáradni. Ne használja hígítás nélkül a padlón. Élelmiszerrel érintkező felületekről 60 perc után vízzel alaposan öblítse le. Erősen szennyezett felületek esetében a fertőtlenítés előtt távolítsa el a szennyeződést.
– Mosogatókendők, szivacsok: öblítse ki, majd oldjon fel 90 ml Domestost 2,5 liter vízben, áztasson 60 percig.

Hígítva fehérítéshez:
– Adjon 20 ml Domestost 5 liter vízhez, hagyja ázni benne a ruhaneműt egy éjszakán át, majd öblítse ki. Mindig műanyag edényt használjon. Használható szennyvízülepítőkkel rendelkező házakban is. 1 kupak = 15 ml.

Tárolás
A készítményt eredeti csomagolásban, fénytől védve, száraz, hűvös helyen, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni.

Összetevők
Fertőtlenítőszer: nátrium-hipoklorit 4,5 g/100 g.
<5% klór alapú fehérítőszer/fertőtlenítőszer (nátrium-hipoklorit)
Nem ionos felületaktív anyagok

Kapcsolódó termékek

Kedves Vásárlónk!

Irodaszer termékeink másik webáruházban érhetőek el, így amennyiben ezek a termékek érdeklik, akkor az az oldal elhagyásával érhetőek el.