PRO WASH mosókapszula 78db

További információk

Kiszerelés:

78 db

5 505 Ft - Nettó
6 991 Ft - Bruttó

Mennyiség

Termék leírás

Leírás:

Ez a hatékony modern mosószer fehér és színes textíliák mosására egyaránt használható.

Tárolás:

A gyártó csomagolásában +5C és +30C közötti hőmérsékleten és 50-80% relatív páratartalom mellett, a fűtőberendezésektől legalább 1 m távolságra tárolandó.

Használata:

Először tegye a mosókapszulát a mosógép dobjának aljába és csak utána rakja be a ruhákat. Közepesen szennyezett ruhákhoz egy kapszulát az erősen szennyezett ruhákhoz két kapszulát használjon.

Felhasználható:

A gyártástól számított 18 hónap. A gyártás tételszáma és a gyártás dátuma a csomagoláson van feltüntetve. A szavatossági idő lejárta után háztartási hulladékként kell megsemmisíteni.

Figyelem: 

A színes fehér és sötét ruhadarabok mosása egymástól külön ajánlott. Kézi mosáshoz használjon gumikesztyűt. Bőr- és szemirritációt okoz. Használat után alaposan mosson kezet. Ha a termék a szemébe kerül – kontaktlencse viselése esetén vegye ki a kontaktlencsét – alaposan öblítse ki bő vízzel néhány percig. Nem szabad lenyelni. Ha a terméket lenyelte forduljon orvoshoz. A készítmény tartalmát/tartályát a helyi, regionális, országos és nemzetközi előírásoknak megfelelően kell megsemmisíteni.

Gyapjú és selyemtermékek mosásához nem ajánlott. Használat után mindig alaposan zárja be! Ne szúrja, tépje vagy vágja ki! Száraz kézzel használja. Ne alkalmazza az előöblítő programot! Alacsony hőmérsékleten történő mosáshoz ne válassza a kényes textíliák programot. Ne tegye a kapszulát a mosóport adagoló tartályba vagy a ruhaszárító gépbe. Ne használja kézi mosásra vagy áztatásra.

 

 

Kapcsolódó termékek

Kedves Vásárlónk!

Irodaszer termékeink másik webáruházban érhetőek el, így amennyiben ezek a termékek érdeklik, akkor az az oldal elhagyásával érhetőek el.