WASH & FREE univerzális mosógél Jázmin és Levendula illattal és Marseille szappannal 5l

Akció!

További információk

Kiszerelés:

5 l

1 995 Ft - Nettó
2 534 Ft - Bruttó

Mennyiség

Termék leírás

Leírás:

A készítmény speciálisan kifejlesztett formulája biztosítja a fehér, színes és sötét színű textíliák tökéletes mosását. A termék kíméletesen és átfogóan hat. A Marseille szappan a szennyeződések széles skálájától tisztítja meg a ruhaneműt anélkül, hogy nyomokat hagyna rajtuk. Lehetővé teszi, hogy a ruhák többszöri mosás után is új külsőt kapjanak, a jázmin és levendula kellemes virágillata pedig a gyengédség és a nyugalom érzését kölcsönzi. Használható kézi- félautomata és automata mosógépben való mosáshoz.

Használat és adagolás:

A mosás során kövesse a textília gyártójának utasításait. Az adagolási javaslatokat az alábbi táblázat tartalmazza: 1 mérőkupak – 55 ml.

Tárolás: A gyártó csomagolásában +5C és +30C közötti hőmérsékleten és 50-80% relatív páratartalom mellett, a fűtőberendezésektől legalább 1 m távolságra tárolandó.

Összetevők:

nem ionogén  és ionogén felületaktív anyagok: 15-30% szappan, polikarboxilátok, foszfátok, enzimek, optikai fehérítő, aromaanyagok, tartósítószerek: kevesebb, mint 5%.

Figyelem: 

A színes fehér és sötét ruhadarabok mosása egymástól külön ajánlott. Kézi mosáshoz használjon gumikesztyűt. Bőr- és szemirritációt okoz. Használat után alaposan mosson kezet. Ha a termék a szemébe kerül – kontaktlencse viselése esetén vegye ki a kontaktlencsét – alaposan öblítse ki bő vízzel néhány percig. Nem szabad lenyelni. Ha a terméket lenyelte forduljon orvoshoz. A készítmény tartalmát/tartályát a helyi, regionális, országos és nemzetközi előírásoknak megfelelően kell megsemmisíteni.

 

 

Kapcsolódó termékek

Kedves Vásárlónk!

Irodaszer termékeink másik webáruházban érhetőek el, így amennyiben ezek a termékek érdeklik, akkor az az oldal elhagyásával érhetőek el.